Pojedinačno takmičenje u ulovu na plovak

Kako je i predviđeno kalendarom takmičenja, 21. i 22. maja uspješno je održano  pojedinačno udruženjsko takmičenje u ulovu ribe na plovak, staza Malo jezero. Od 21 prijavljenog takmičara na stazi se pojavilo njih 18. Takmičenje se odvijalo u dva kola, u dva sektora, u trajanju od po 3 sata, subota poslije podne i nedjelja prije podne.

 Rezultati:

 
1. Hasan Sarać
2. Drago Kučera
3. Sevad Čosić
4. Anto Bliznac
5. Mario Raić
 
Nakon završetka takmičenja, organiziran je kolektivni ručak, proglašenje pobjednika i dodjela priznanja i nagrada. Uz medalje i diplome, prvoplasirani je za nagradu dobio štap bolonjez, drugoplasirani rolu i trečeplasirani meredov. Čestitke oirganizatoru, učesnicima a posebno pobjednicima.
14 Maj 2018 Super User Novosti 491
Naši članovi, Boris Ladan, Igor Lacić i Pero Radić su u 4. kolu Premijer spin lige Bosne i Hercegovine na rijeci Željeznici, potvrdili još jednom svoj visoki kvalitet. Trenutno su prvi, drugi i treći po ukupnom poretku, što je dosad neviđeno na ovim takmičenjima, da prva tri mjesta zauzmu članovi iz jednog udruženja/udruge.
10 April 2018 Super User Novosti 300
Protekli vikend su vrijedni članovi našeg udruženja očistili korito rijeke Plive u Posebnom reviru u gradskoj zoni.

FB stranica udruženja

Posjetite našu FB stranicu SRU Zlatovčica Jajce. Ovdje možete naći sve o našem svakodnevnom radu i aktivnostima u udruženju

Youtube

Posjetite naš youtube kanal! SRU Zlatovčica Jajce