Pojedinačno takmičenje u ulovu na plovak

Kako je i predviđeno kalendarom takmičenja, 21. i 22. maja uspješno je održano  pojedinačno udruženjsko takmičenje u ulovu ribe na plovak, staza Malo jezero. Od 21 prijavljenog takmičara na stazi se pojavilo njih 18. Takmičenje se odvijalo u dva kola, u dva sektora, u trajanju od po 3 sata, subota poslije podne i nedjelja prije podne.

 Rezultati:

 
1. Hasan Sarać
2. Drago Kučera
3. Sevad Čosić
4. Anto Bliznac
5. Mario Raić
 
Nakon završetka takmičenja, organiziran je kolektivni ručak, proglašenje pobjednika i dodjela priznanja i nagrada. Uz medalje i diplome, prvoplasirani je za nagradu dobio štap bolonjez, drugoplasirani rolu i trečeplasirani meredov. Čestitke oirganizatoru, učesnicima a posebno pobjednicima.
16 Novembar 2017 Super User Novosti 173
Za nekoliko dana će naše udruženje potpisati sponzorski ugovor o korištenju BH Telecom loga u propagandne svrhe na mjesec dana.
5 Juni 2017 Super User Novosti 1016
Pojedinačno takmičenje u ulovu ribe na plovak je održano 3. i 4. juna 2017. Najbolji kao i mnogo puta prije bio je Drago Kučera...

FB stranica udruženja

Posjetite našu FB stranicu SRU Zlatovčica Jajce. Ovdje možete naći sve o našem svakodnevnom radu i aktivnostima u udruženju

Youtube

Posjetite naš youtube kanal! SRU Zlatovčica Jajce