Pojedinačno takmičenje u ulovu na plovak

Kako je i predviđeno kalendarom takmičenja, 21. i 22. maja uspješno je održano  pojedinačno udruženjsko takmičenje u ulovu ribe na plovak, staza Malo jezero. Od 21 prijavljenog takmičara na stazi se pojavilo njih 18. Takmičenje se odvijalo u dva kola, u dva sektora, u trajanju od po 3 sata, subota poslije podne i nedjelja prije podne.

 Rezultati:

 
1. Hasan Sarać
2. Drago Kučera
3. Sevad Čosić
4. Anto Bliznac
5. Mario Raić
 
Nakon završetka takmičenja, organiziran je kolektivni ručak, proglašenje pobjednika i dodjela priznanja i nagrada. Uz medalje i diplome, prvoplasirani je za nagradu dobio štap bolonjez, drugoplasirani rolu i trečeplasirani meredov. Čestitke oirganizatoru, učesnicima a posebno pobjednicima.
15 Mart 2018 Super User Novosti 20
ZAPISNIK SA SKUPŠTINE SRU “ZLATOVČICA” JAJCE Dana 23.02.2018. g. u Jajcu,velika sala općine Jajce, sa početkom u 17:00 sati, održana je redovna izvještajna Skupština Udruženja, i ista je protekla u radnoj atmosferi, uz korektnu i konstruktivnu diskusiju prisutnih članova udruženja.
13 Januar 2018 Super User Ribolovne vode Zlatovčice 337
Prema ugovoru sa Ministarstvom VPŠ SBK, SRU „Zlatovčica Jajce ima ribolovno pravo na vodama područja općine Jajce, Ribolovno područje II Zona 1 i to:

FB stranica udruženja

Posjetite našu FB stranicu SRU Zlatovčica Jajce. Ovdje možete naći sve o našem svakodnevnom radu i aktivnostima u udruženju

Youtube

Posjetite naš youtube kanal! SRU Zlatovčica Jajce