Specijalna nagrada od Kantona

Dana 26-02-2016. godine u Donjem Vakufu, u organizaciji Sportskog saveza SBK, a pod pokroviteljstvom Ministarstva sporta i kulture SBK, održana je svečanost dodjele priznanja sportistima  i sportskim organizacijama sa prostora SBK za 2015. godinu. 

Tom prilikom SRU "Zlatovčica" Jajce, dodijeljena je specijalna nagrada za dostignuća u sportu, doprinosa razvoju kantona i unapređenju turizma, a zahvaljujući uspješnoj organizaciji 35. WFFC . Ovo je još jedna potvrda uspješnosti našeg udruženja i njegovog rukovodstva.

Čestitke svima i veliko hvala svim članovima društva, koji su na bilo koji način dali svoj doprinos u postizanju ovako dobrih rezultata.

SRU Zlatovčica Jajce

14 Maj 2018 Super User Novosti 434
Naši članovi, Boris Ladan, Igor Lacić i Pero Radić su u 4. kolu Premijer spin lige Bosne i Hercegovine na rijeci Željeznici, potvrdili još jednom svoj visoki kvalitet. Trenutno su prvi, drugi i treći po ukupnom poretku, što je dosad neviđeno na ovim takmičenjima, da prva tri mjesta zauzmu članovi iz jednog udruženja/udruge.
10 April 2018 Super User Novosti 241
Protekli vikend su vrijedni članovi našeg udruženja očistili korito rijeke Plive u Posebnom reviru u gradskoj zoni.

FB stranica udruženja

Posjetite našu FB stranicu SRU Zlatovčica Jajce. Ovdje možete naći sve o našem svakodnevnom radu i aktivnostima u udruženju

Youtube

Posjetite naš youtube kanal! SRU Zlatovčica Jajce