Specijalna nagrada od Kantona

Dana 26-02-2016. godine u Donjem Vakufu, u organizaciji Sportskog saveza SBK, a pod pokroviteljstvom Ministarstva sporta i kulture SBK, održana je svečanost dodjele priznanja sportistima  i sportskim organizacijama sa prostora SBK za 2015. godinu. 

Tom prilikom SRU "Zlatovčica" Jajce, dodijeljena je specijalna nagrada za dostignuća u sportu, doprinosa razvoju kantona i unapređenju turizma, a zahvaljujući uspješnoj organizaciji 35. WFFC . Ovo je još jedna potvrda uspješnosti našeg udruženja i njegovog rukovodstva.

Čestitke svima i veliko hvala svim članovima društva, koji su na bilo koji način dali svoj doprinos u postizanju ovako dobrih rezultata.

SRU Zlatovčica Jajce

15 Mart 2018 Super User Novosti 20
ZAPISNIK SA SKUPŠTINE SRU “ZLATOVČICA” JAJCE Dana 23.02.2018. g. u Jajcu,velika sala općine Jajce, sa početkom u 17:00 sati, održana je redovna izvještajna Skupština Udruženja, i ista je protekla u radnoj atmosferi, uz korektnu i konstruktivnu diskusiju prisutnih članova udruženja.
13 Januar 2018 Super User Ribolovne vode Zlatovčice 337
Prema ugovoru sa Ministarstvom VPŠ SBK, SRU „Zlatovčica Jajce ima ribolovno pravo na vodama područja općine Jajce, Ribolovno područje II Zona 1 i to:

FB stranica udruženja

Posjetite našu FB stranicu SRU Zlatovčica Jajce. Ovdje možete naći sve o našem svakodnevnom radu i aktivnostima u udruženju

Youtube

Posjetite naš youtube kanal! SRU Zlatovčica Jajce