Specijalna nagrada od Kantona

Dana 26-02-2016. godine u Donjem Vakufu, u organizaciji Sportskog saveza SBK, a pod pokroviteljstvom Ministarstva sporta i kulture SBK, održana je svečanost dodjele priznanja sportistima  i sportskim organizacijama sa prostora SBK za 2015. godinu. 

Tom prilikom SRU "Zlatovčica" Jajce, dodijeljena je specijalna nagrada za dostignuća u sportu, doprinosa razvoju kantona i unapređenju turizma, a zahvaljujući uspješnoj organizaciji 35. WFFC . Ovo je još jedna potvrda uspješnosti našeg udruženja i njegovog rukovodstva.

Čestitke svima i veliko hvala svim članovima društva, koji su na bilo koji način dali svoj doprinos u postizanju ovako dobrih rezultata.

SRU Zlatovčica Jajce

16 Novembar 2017 Super User Novosti 173
Za nekoliko dana će naše udruženje potpisati sponzorski ugovor o korištenju BH Telecom loga u propagandne svrhe na mjesec dana.
5 Juni 2017 Super User Novosti 1016
Pojedinačno takmičenje u ulovu ribe na plovak je održano 3. i 4. juna 2017. Najbolji kao i mnogo puta prije bio je Drago Kučera...

FB stranica udruženja

Posjetite našu FB stranicu SRU Zlatovčica Jajce. Ovdje možete naći sve o našem svakodnevnom radu i aktivnostima u udruženju

Youtube

Posjetite naš youtube kanal! SRU Zlatovčica Jajce